Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Hrvatskiwushu.hr portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Hrvatskiwushu.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Hrvatskiwushu.hr portal se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Hrvatskiwushu.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Hrvatskiwushu.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Hrvatskiwushu.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Hrvatskiwushu.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Hrvatskiwushu.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Hrvatskiwushu.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Autorska prava

Hrvatskiwushu.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Hrvatskiwushu.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na vanjske stranice

Hrvatskiwushu.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Hrvatskiwushu.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Hrvatskiwushu.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Hrvatskiwushu.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Hrvatskiwushu.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Hrvatskiwushu.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Hrvatskiwushu.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Hrvatskiwushu.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Hrvatskiwushu.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrirani korisnici

Registriranjem na Hrvatskiwushu.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Hrvatskiwushu.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Hrvatskiwushu.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Hrvatskiwushu.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Hrvatskiwushu.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog računa.

Hrvatskiwushu.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Poruke Hrvatskiwushu.hr-a i sponzora

Hrvatskiwushu.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Hrvatskiwushu.hr portala i sponzora.

Modificiranje i promjene pravila

Hrvatskiwushu.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Hrvatskiwushu.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu.