O portalu

Hrvatski Wushu je prvenstveno web portal za žene, što ne znači da i muškarci na njemu neće moći pronaći zanimljiv sadržaj. Kategorije članaka toliko su raznolike da postoje točke interesa za gotovo svakoga.

Na web portalu Hrvatski Wushu pišemo o ljepoti, zdravlju i zdravoj prehrani, o ljubavi i partnerstvu, kao i o tome kako provesti slobodno vrijeme na najbolji mogući način. Sigurni smo da ćete među brojnim postovima pronaći mnogo korisnih savjeta koji će vam dobro doći u životu.

Također, možete i sami pomoći u izradi web portala Hrvatski Wushu. Naime, bit će nam drago dobiti vaše prijedloge o tome koja bi tema bila zanimljiva za istraživanje i za posvetiti joj stručni članak. Posjetite stranicu Kontakt, ispunite obrazac i povjerite nam svoje želje ili ideje. Možete nam pisati i na [email protected].

Na kraju, pozivamo vas da dijelite sadržaj putem društvenih mreža. Bili bismo vam zahvalni ako biste objave koje smatrate najzanimljivijima podijelili sa svojim prijateljima i sljedbenicima.

Želimo vam ugodan dan koji je pred vama!

Hrvatski Wushu