Kako se suočiti s odbijanjem? (2.dio)

72
Kako se součiti s odbijanjem (2)

U prethodnom dijelu članka govorili smo o načinu suočavanja s odbacivanjem.

Dakle, ako doživljavate nenormalan broj odbacivanja, slijedite moj savjet i saznajte što to točno govori. Uzmite ovo kao besplatni savjet da morate nešto promijeniti. Prethodno sam spomenuo frizera i brijanje te promjenu garderobe. Selfiji napravljeni na wc-u nisu prikladni, a neka fotografija iz djetinjstva može učiniti više lošeg nego dobrog. Možda biste trebali posjetiti teretanu, jer nekoliko mjeseci vježbanja može napraviti ogromnu razliku. Posljednje, ali ne najmanje bitno, možete pročitati više mojih članaka o tome kako osvojiti ženu ili saznati što žene traže i kakvog muškarca trebaju.

Istina, to su sve vrste površnih, glupih stvari. U idealnom slučaju, žene bi trebale procjenjivati vas zbog najboljih i najvažnijih kvaliteta u životu. Ne fizički, već psihički. Ali ne živimo u idealnom svijetu. Živimo u svijetu u kojem normalne žene imaju stotine kandidata, a mnogo je kretena i nezrelih ljudi pa se morate malo potruditi da biste se razlikovali od gomile. A prvi dojam je uvijek izgled. Nažalost. Ako se lošije predstavite, stvorit ćete lošu sliku o sebi. To je poput odličnog proizvoda s lošim omotom kojeg nitko ne želi kupiti zbog lošeg izgleda.

Zato ažurirajte svoju garderobu, pobrinite se da izgledate dobro, učinite nešto za svoju mentalnu dobrobit, izmijenite fotografiju na Tinderu i slično … istina je da ćete i dalje ponekad biti odbijeni. Možda rjeđe, ali to će se ipak događati. Što dalje činiti?

Pa, postoji još jedna stvar koju trebate razumjeti. Mobućnost da vas žene koje vas odbace imaju pravo odbiti jer im se ne sviđate. Žene imaju to pravo, ima ih svaki muškarac jer su ukusi toliko različiti. To se mora prihvatiti. Možda je žena jednostavno odlučila nastaviti koristiti svoj vibrator, postati lezbijka ili preferirati plave muškarce. To je u potpunosti njezina stvar i ovdje ne možete ništa učiniti.

Ako žena koja ne zna što želi u životu ne ode na sastanak s vama, učinila vam je uslugu i ovdje ste izbjegli metak. Budite zahvalni na takvim ženama. Opustite se, nasmiješite se tom iskustvu i posjetite Tinder ili bilo koje drugo web mjesto za upoznavanje još nekoliko puta kako biste pronašli nekoga s kime ćete pronaći zajednički jezik. A ako vas ta osoba odbije, učinite to opet.

Iako sam i sam ljubitelj stranica za upoznavanja, u većini slučajeva postoji mnogo više potraga za samim seksom nego za ozbiljnom vezom. Možda bi bilo bolje pozvati na sastanak osobu koja vam se već neko vrijeme sviđa.

Nikada ne biste trebali zaboraviti da ste zgodan i šarmantan muškarac i da se odbacivanja događaju svima. Niste izuzetak. Događaju se i vašem najljepšem prijatelju možda čak i još gore. Dogodilo mi se, ne jednom, već 339x, ali još uvijek nisam odustao. Iz jednog su se datuma razvile dvije ozbiljne veze, koje su dugoročno propale, ali iz ovoga sam puno naučio. Ali nikad nisam izgubio vjeru u sebe i u ono što predstavljam kao osoba.