4 + 1  znaka da Vas partner vara

42
Varalica

Današnje vrijeme obiluje raznolikim vrstama ljubavnih veza. Nikad kreativnije doba. Ipak, mi ćemo se držati onih klasičnih. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Onih u kojima barem jedan partner drži do vjernosti. U nastavku Vam donosimo 4+1 znaka koji su alarm da se možda u Vašoj vezi dešava nešto novo, tajno i zabranjeno.

1. Svađe kao grom iz vedrog neba

Donedavno vladala je idila. Nekako u zadnje vrijeme sve češće spavate odvojeno. Na početku je to značilo, pogledati ću ovaj film, a ti odi spavati. A što to znači kasnije? Kada se povremena noć pretvori u tjedne? Odjednom, sve je više povišenih tonova. Vaš partner i najbanalnije pitanje smatra napadom. To je moguće iz razloga jer je preopterećen da će njegova istina izaći van, da će biti razotkriven.

2. Posao i samo posao

Primijetili ste da u zadnje vrijeme sve češće večerate sami. Nekada je to bio Vaš obavezni zajednički objed. Tada biste pretresali cijeli dan i sve što se dešavalo. Sada, sjedite sami za stolom. Čekate i čekate. Ne smijete nazvati jer postoji mogućnost da ćete prekinuti važan sastanak. Onda dolazi do onog dijela, ako zovete čisto da provjerite gdje je, dobiti ćete izjave, gušiš me. Tako se opet pokreće lavina svađa.

3. Ogledalce, ogledalce

Lijepo je kada Vaš partner drži do svog izgleda. Što kada se to počne događati naglo odjednom? Prije ste Vi bili kao gonič robova koji je molio partnera da se malo dotjera. Parfemi, nove košulje, modni trendovi koji su donedavno bili predmet izrugivanja sada su u Vašoj kući. Definitivno se nešto novo odvija. Posebice ako u tu makeover avanturu niste uključeni i Vi pa je to zajednički pothvat.

4. Sve mi diraj, ali mobitel ne

Čak nakon toliko staža veze ne znate njegovu šifru za otključavanje telefona? U biti čemu te šifre? Razumijemo da se netko želi zaštititi od nasumičnih poziva iz džepa.

Ne diraj telefona
Ako ne dozvoli da mu dirate telefon, nešto se događa.

Ali čemu onda šifra koje se ni najjača vojska ne bi posramila. Što se to čuva unutra da je tako opasno? Zašto svaka zamolba da pogledate nešto na partnerovom mobitelu završi sa svađom?

+1 Bonus

Sve su to sitni znakovi koji mogu voditi do otkrivanja nevjernosti Vašeg partnera. Ipak, postoji jedan znak koji nikad ne laže, intuicija. Prevara ima svoj miris. Iako neki misle da ih se ne može nikada uhvatiti, na kraju svi ipak pokažu pravo lice. Intuicija prevarenog partnera je najjači alat. Nikad ne zakaže. Naravno, ako je i prevarenom dioniku veze stalo do vjernosti. Sve može imati logično objašnjenje i dovesti u zabludu, ali onaj osjećaj iznutra ne. Kada pomislite da je vaša veza ugrožena samo pitajte svoje srce. Budite u pitanju i ono će Vam dati odgovor.

Možda ipak, nije sve tako crno kao što se čini. Moguće je samo da je Vaš partner odlučio prestati biti predmet izrugivanja zbog svog izgleda. Želi raditi više kako bi Vam priuštio davno obećano ljetovanje, a šifra, e pa ona je samo njegov dokaz da su ga ipak trebali primiti u NASA-u još u vrtiću. Ako se ipak obistini da je riječ o prijevari, ne zaboravite, bolje biti sam nego u lošoj vezi. Najvažniji odnos je onaj koji imate sami sa sobom!